• hund og kat

Hofteledsdysplasi

Hofteledsdysplasi er en arvelig lidelse som kan være invaliderende for hunde.

Hofteledsdysplasi er en arvelig lidelse, som kan være invaliderende for hunde. Den arvelige lidelse er kendetegnet ved, at ledhovedet på lårbensknoglen og hofteskålen ikke "passer ordenligt" sammen, således at der opstår slidgigt, og hunden får smerter.

Der findes flere forskellige behandlinger for hofteledsdysplasi, lige fra guldakupunktur til foderbehanling og almindelig smertebehandling, og på Himmelev Dyreklinik tilbyder vi alle disse behandlinger.

Som noget nyt tilbyder vi som de første i Danmark en cementløs operationsmetode til udskiftning af hele den dårlige hofte hos patienten. Vi har valgt operationsmetoden-"Kyon Cementles". Hofteled på hund

Det er en anerkendt operationsmetode, som er gennemprøvet og veletableret. På billedet ses, hvordan man har sat et nyt ledhoved og en ny hofteskål.

Efter operationen er der en genoptræningsperiode på ca 8 uger.

Vi laver disse operationer i samarbejde med Virklund Dyreklinik ved Silkeborg, således at patienter på Sjælland opereres i Himmelev og patienter i Jylland opereres i Virklund ved silkeborg.

hoftePå billedet ses et røntgenbillede af den første hofteledsdyplasiopererede patient, som også skal have opereret den anden hofte.

Webdesign - Mediestorm ApS