• hund og kat

Medicinske sygdomme hos smådyr

Medicinske sygdomme er en betegnelse, der dækker over en bred vifte af sygdomme: infektionssygdomme, organlidelser, hudlidelser mm. Det er det største område indenfor den veterinære verden.

At behandle medicinsk sygdom kræver en korrekt stillet diagnose. Derfor er erfaring og kontinuerlig efteruddannelse helt centralt. Derudover kræver behandlingen, at man råder over det korrekte udstyr.

På Himmelev Dyreklinik har alle dyrlæger lang tids erfaring i kæledyrssygdomme. Alle klinikkens dyrlæger er videreuddannede som fagdyrlæger i mindre husdyrs sygdomme. Desuden deltager alle sygeplejersker og dyrlæger hvert år i omfattende kursusaktivitet.
Alle vores dyrlæger kan derfor tage sig af de mest almindelige sygdomme indenfor et givet område, og på klinikken har vi hver især specialiseret os i enkelte områder, så vi kan løse de problemer, der måtte opstå.

Vi råder over alt relevant udstyr til at løse de fleste diagnostiske opgaver, f.eks. digitalt røntgen, eget laboratorium m.m., men vi sender også prøver ud af huset til laboratorier i Danmark og i udlandet.

Webdesign - Mediestorm ApS