• hund og kat

Dyrlæger og veterinærsygeplejersker på dyreklinikken

På Himmelev Dyreklinik i Roskilde er i øjeblikket vi 6 dyrlæger, deraf 3 fagdyrlæger, samt 5(-6) veterinærsygeplejersker

Vi prøver alle på klinikken at leve op til vores motto som er "Viden og Omsorg".
Dette gør vi bla. gennem løbende at deltage i kurser og uddannelser, som sikre dig et fagligt højt niveau på klinikken

Mogens2 

Fagdyrlæge Mogens Perregaard

Jeg er uddannet på Den Kongelige Veterinære og Landbohøjskole med afsluttende eksamen i 1993. De første 4 år var jeg ansat på Haslev Dyreklinik, og har siden juni 1997 været på Himmelev Dyreklinik. Fra januar 2001 blev jeg medejer af klinikken. Jeg er i foråret 2006 blevet godkendt som fagdyrlæge i hunde- og kattesygdomme. 
Jeg har 2 heste, 2 katte, fisk, høns samt 3 jagtlabradors hjemme i skoven.
Faglige interesser er mange, men lidelser der vedrører brugshunde, står højt på listen.
Fritiden er besat af børn og familie, mens en jagt- og dykkertur altid kan friste. Drejer i træ, sejler…. Med andre ord: "Den der har mest legetøj når man dør...har vundet!!"

troels2

Fagdyrlæge Troels Dalgaard

Jeg blev færdig som dyrlæge fra KVL i 1990, og var de første 2½ år ansat i en blandet praksis, dvs. en praksis der behandlede alle slags dyr. I 1992 blev jeg ansat i en ren smådyrspraksis i Roskilde, hvor jeg var i ca.10 år. Efter en afstikker til St. Merløse Dyreklinik, blev jeg ansat på Himmelev Dyreklinik i juni 2004. I januar 2005 blev jeg optaget som kompagnon her i klinikken.

Interesserne indenfor smådyrsområdet er alsidige. Jeg er både interesseret i kirurgi, medicin og rådgivning.
Min hovedinteresse er dog inden for orthopædi, dvs. led og knogler. Jeg tager mig dels af egne klienter men også af henvisninger fra andre dyrlæger.
Jeg blev i foråret 2006 godkendt som fagdyrlæge i hunde- og kattesygdomme.

Privat har jeg 2 katte Oscar og Trunte, en labrador, der hedder Saffi, en hest der hedder Laura og en masse høns....der hedder høns undtagen en, der hedder hane.

vivi2

Fagdyrlæge Vivi Have Odgaard

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i 1995.Bortset fra en lille sviptur på landet i en blandet praksis, har jeg siden 1996 arbejdet med smådyr - og elsker det. Jeg var først ansat som timelærer på KVLs hospital for mindre husdyr, derefter 4½ år på Københavns Dyrehospital. Derefter fulgte 8 år på Dyreklinikken Amagerbrogade, hvor jeg de sidste 2 år også arbejdede som skadestuevagt på Københavns Dyrehospital.

I 2009 kom jeg så til Himmelev Dyreklinik, hvilket har føltes som ”at komme hjem,” da jeg siden 1998 har boet med min familie i Vindinge. Det er rigtig dejligt nu at arbejde i lokalområdet. I 2006 påbegyndte jeg efteruddannelsen til fagdyrlæge. Denne blev afsluttet i februar 2009.Jeg har særlig interesse i medicinske sygdomme. Privat har vi en unghund, Sigge, en dejlig Cavalier King Charles Spaniel, der ofte er med på klinikken - og nogle gange hjælper til med en lille leg, hvis en utryg hvalp har brug for at løsne lidt op. Derudover har vi en kanin, Stampe.

 

Dyrlæge Rikke Crone

Tekst og billede på vej

 

Dyrlæge Juliette Clausen

 

Tekst og billede på vej

 

Dyrlæge Olav Bagge

Tekst og billede på vej

mia

Veterinærsygeplejerske Mia Worm

Jeg blev færdig uddannet som veterinærsygeplejerske i 1996, og jeg har siden da været ansat her på Himmelevdyreklinik.
Jeg er uddannet Fagveterinærsygeplegerske i tandsygdomme.
Jeg deltager derfor i vores team omkring tandsygdomme deres behandling og forebyggelse, især i samarbejde med Vivi eller Karina. På klinikken fungerer jeg allround, og elsker at snakke med alle vores gamle og ikke mindst nye klienter og patienter . 

Jeg bor i Svogerslev sammen med min mand og 2 børn. Jeg har desuden en dejlig labrador.

simone2

Veterinærsygeplejerske Simone Havelka

Jeg blev uddannet som veterinærsygeplejerske i 2005 fra Dyreklinikken ved Enghave Plads. Siden har jeg været ansat på Kongelundens Dyreklinik og i december 2008 startede jeg på Himmelev Dyreklinik. På hjemmefronten står den på et par marsvin og kaniner som Jeg bruger en del tid på. Derudover er der kæreste, hus, have og ridning.
På Himmelev Dyreklinik er jeg bl.a. hovedansvarlig for skranken, indkøb og ansvarlig for fodersalg.

Tanja

Veterinærsygeplejerske Tanja Gudmundur Holmsgaard

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske fra Vemmelev dyrehospital i 2006. Herefter kom jeg tilbage til nordligere sjælland igen, da jeg har været ansat på Taastrup Dyreklinik. I Juni 2010 startede jeg på Himmelev dyreklinik.

Her har jeg hovedansvar over for anæstesi og smertebehandling.
I den lille landsby Herringløse bor jeg med min mand, min to sønner, en del høns og min Labrador som jeg træner og bruger på jagt..altså hunden.

sara-150x226

Vetrinærsygeplegerske Sara Schrøder

-----ER PT PÅ BARSEL, TILBAGE IGEN 2016

Jeg blev færdiguddannet veterinærsygeplejerske fra Ballerup dyreklinik i 2012. Jeg har siden august 2012 været ansat på Himmelev Dyreklinik.

På klinikkenligger min store pasion indenfor genoptræning og fysioterapi, som er et område jeg bestræber mig på at dygtigøre mig indenfor. Jeg er i den forbindelse blevet operationssygeplejerke for vores orthopædiske patienter. (altså patienter med knogle og led problemer).

Jeg bor i Dragør med min kæreste, og har Kida en fræk lille Fransk Buldog

I min fritid står den på fitness, venner og familie

 

Veterinærsygeplerske Kathrine Sommer

Tekst og Billede på vej

 

 

 

 

 

Webdesign - Mediestorm ApS